מסעדת אנטריקוט והמבורגר

כותבים עלינו

המסעדה נפתחה בשנת 1999 מאז ועד היום יש מאות רבות של ביקורות טובות ומעולות.

הקרניבורים

המקום הזה מספק לכם סנדוויצ’ים בטווח מחירים של 42 ש”ח ומעלה עד 60 ש”ח. כל סנדוויץ’ מכיל בשר מצוין ונותן לך ארוחה משביעה ואיכותית. בהחלט המקום שבו אדם רעב יכול לתדלק ולהמשיך הלאה – שבע ומרוצה.

הלכנו לאנטריקוטה עם ציפיות מאד ברורות – אנחנו מדברים על מסעדה שמגישה, פרט להמבורגר אנטריקוט, פשוט פרוסות דקות של אנטריקוט על הפלנצ’ה שמחליפות את ההמבורגר לכל דבר ועניין.

מקבלים אותו וול דן, אבל יש את היתרון של הטעם של בשר צרוב שמתפשט לאורך ולרוחב כל הסנדוויץ’.
מאחר והפסקתי לאכול לחם, מה שהגישו לי היה סלט אנטריקוט, שמורכב מירקות צרובים, פטריות ורוטב. בהחלט היה טעים וסיפק אותי לחלוטין.

טעמתי מהרטבים השונים שלהם והם מצויינים. יש להם צ’ימצ’ורי שהם מכינים ובהחלט טרי, לא משתלט על הטעמים ומשובח. חמוצים – גם כן ביתיים ומצויינים.

ההמבורגר היה רך מאד ונימוח מה שלימד אותי על שימוש בשומן אווז ואכן כששאלתי הם הודו שאכן משתמשים ב-100% שומן אווז. במקומות אחרים מקובל יחס של 50% אווז ו-50% שומן בקר אבל כאן הם לא חוסכים וזה מורגש.

את הלחמים הם אופים במקום כך שאתה מקבל לחם טרי ומהביל – לא טעמתי אבל הרחתי.

המקום לא גדול, יש חצר מאחורה שפועלת במזג אוויר מתאים, אווירה מאד נעימה. כיף לראות את ההכנה של האוכל שלך על הפלנצ’ה ולראות אותו יורד לצלחת.

בשורה התחתונה – כשאתם רוצים סנדוויץ’ איכותי, טרי וטוב – לא תתאכזבו מאנטריקוטה שנותנים לכם יחס עלות/תועלת מצוין

הקרניבורים

תענוג של אמצע יום

הגענו לאנטריקוטה בשעת סרוויס הצהריים, על הגריל עמד לא אחר מאשר מוריס, הלוחש לקציצות, הבעלים של אנטריקוטה ואחת הסיבות שהמקום ממשיך להרגיש משפחתי, חם ועם אוכל מצויין. התיישבנו בנחת וניגשנו לבחינת התפריט החדש של אנטריקוטה. האמת שמדובר בתפריט חדש-ישן, במקום להוסיף מנות, באנרטריקוטה החליטו להתמקד רק במה שחשוב – ההמבורגר המצוין וכריך האנטריקוט המדהימים שלהם. אז איפה הטוויסט? קודם כל במנות עצמן, הן פשוטות מעולות, עסיסיות ומוכנות טרי לנגד עיני הלקוחות, ואם זה לא מספיק אז עכשיו יש לכם אפשרות לבחור בשלל גדלים. הכריך מתחיל בגודל “רגיל” של 120 ג’ ומגיע עד לגודל “לא שפוי” של 600 ג’. נחמד ואפילו חביב, אבל זה כלום לעומת ההמבורגר שמתחיל ב-200 ג’ ומגיע עד ל-750 (!) ג’, הכל מוגש כמובן בלחם הפרנה של אנטריקוטה שנאפה טרי במקום. זוגתי לקחה את הכריך המוגדל ותוספת צ’יפס (69 ₪ בארוחה), אני לקחתי את ההמבורגר הרגיל (48 ₪), וסודה – כי אני בגיל הזה שנהנים מסודה (מסתבר).

לא חיכינו דקה וכבר ראינו איך הבשר נוחת על הפלאנצ’ה הלוהטת ומפיק סימפוניה של צלילי טסססססססס. רגע נוסף של המתנה והופ, גם לחם הפרנה יצא מהתנור, חם ומהביל, מחכה למלא את ייעודו בחיים. את המנות שלנו מוריס הרכיב בזריזות ויעילות, מרח מרוטבי הבית המצוינים (טיפ ליודעי דבר – בקשו אקסטרה צ’ימיצ’ורי) והניח עליהם כלאחר כבוד את הבשר שזה עתה ירד מהפלאנצ’ה. הקיבה החלה להתמתח אנה ואנה, מתכוננת להכיל בתוכה את החמימות המתקרבת בצעדי ענק.

המגשים החדשים והמעוצבים הונחו על שולחננו, ולפני שהספקתי להגיד ג’ק רובינזון, אישתי כבר נעצה שיניים עמוק לתוך הכריך המהביל שלה, והאמת גם אני עשיתי אותו הדבר עם ההמבורגר שלי. עכשיו מגיע החלק שאני אמור לתאר בספורלטיבים כאלו ואחרים את הטעם, אבל זה מיותר. אין לי דרך להעביר לכם באמת את התחושה הנפלאה שאנטריקוטה יודעים לגרום לי בכל ביס. טעמים עשירים שמרגישים כאילו הלשון והחך נכנסו יחדיו תחת שמיכת פוך של טעמים בליל חורף קר, בתוך בית חם ואוהב. לחמניה טריה שעוטפת את החוויה ומספקת מצע עשיר ואוורירי לחגיגה שבתוכה. זה באמת אולי אחד הביסים הכי טובים שיש, לא פלא שאני חוזר לכאן שוב ושוב.

אז אחרי שטרפתי את ההמבורגר שלי בלי לשים לב (הייתי צריך ללכת על ה-300 ג’, מה חשבתי לעצמי?!), שמתי לב שאשתי מאטה את הקצב ועומדת להשאיר חתיכות יתומות של כריך אנטריקוט על המגש. אני פולני, זכר השואה דובק בעמי, אני לא אתן לבזבוז כזה של אוכל להתרחש לנגד עיני!! אז טרפתי גם את המנה שלה, ולעזאזל שומן החורף שאצבור. ועכשיו אני נתקל בבעיה חוזרת – כל פעם יש לי וויכוח פנימי, מה פה טוב יותר, האם זה כריך האנטריקוט המצוין או ההמבורגר המדהים? כנראה שאצטרך לחזור שוב, ושוב, ושוב עד שתהיה בידי התשובה הניצחת!

לסיכום חווית אנטריקוטה

זה תענוג מסוג אחר, פרנה טרייה שפוגשת מקום ביתי וחם. הבשר של אנטריקוטה תמיד טרי, טעים ומוכן במקום. השירות עם חיוך מכל הלב וזה אולי המקום היחיד בראשל”צ שמתהדר בכריך אנטריקוט משובח באמת. התפריט החדש של אנטריקוטה מתמקד במה שחשוב – בבשר, בטעם ובחוויה שתגרום לכם לחזור שוב ושוב ותמיד לצאת עם חיוך.

אנטריקוטה לטעום, להתמכר ולספר להזמנות 6830*

ספרו לחברים, שתפו אותנו בפייסבוק

סגירת תפריט
שינוי גודל גופנים